Studentii beneficiaza de preturi speciale la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Toamna a venit la Iulius Mall Suceava cu oferte generoase şi pentru studenţi. Foud court-ul Almondo din Iulius Mall le-a pregătit o surpriză de zile mari: meniul studenţesc de doar 10 lei.
La oricare din restaurantele food court-ului Almondo, situat la etajul complexului comercial, studenţii au la dispoziţie meniuri de 10 lei, numai dacă prezintă carnetul de student.

Iulius Mall Suceava şi Bowling Club Strikers le-a mai pregătit o surpriză studenţilor, dar şi elevilor amatori de distracţie după programul de studiu. Un abonament lunar cu o reducere de 50% la bowling, biliard şi tenis de masă.

Abonamentul costă 40 lei pe lună sau 70 lei pentru două luni şi se poate procura de la Centrul Info de la parterul Iulius Mall sau la Bowling Strikers Club, la etajul centrului comercial.
Tot aici se poate consulta şi regulamentul de utilizare al abonamentelor. Informaţii suplimentare se pot afla la următoarele numere de telefon: 0756.094.336 (Bowling Strikers Club) şi 0230.208.700 (Centrul Info Iulius Mall Suceava), sau pe www.iuliusmall.com.


Intră acum și în grupul de