Niciun caz de Covid-19 în peste jumătate din localitățile județului Suceava. Doar în cinci localități sunt peste 10 cazuri în evoluție


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, sâmbătă, în mai mult de jumătate din localitățile județului Suceava nu este înregistrat niciun caz de Covid-19 în evoluție.

„Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, la data prezentă din cele 114 unități administrativ teritoriale 58 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 48 au sub cinci cazuri în evoluție, 3 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 unități administrativ teritoriale au peste 10 cazuri în evoluție”, arată sursa citată.

Totodată, se menționează că de vineri până duminică  este în derulare o acțiune tematică de control, dispusă de Ministerul Afacerilor Interne, privind respectarea măsurilor de protecție și distanțare socială, impuse în perioada stării de alertă, de către unitățile de alimentație publică- baruri, terase etc.

Acțiunea de control tematic se desfășoară de către angajații M.A.I ( polițiști, jandarmi, polițiști locali) în colaborare cu reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Direcției Sanitar- Veterinare și Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă al Județului Suceava.

„Vă mulțumim dragi suceveni pentru conduita responsabilă adoptată și vă rugăm să fiți la fel de riguroși în respectarea măsurilor de distanțare social și protecție ca și până acum”, a transmis Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de