Bucurestiul da sperante municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, vine cu veşti foarte bune de la Bucureşti în sensul că a obţinut asigurări că până la finele lunii octombrie vor intra în conturile SC TERMICA SA Suceava peste 25 de miliarde de lei vechi, reprezentând subvenţia la cărbunele pentru iarna 2009-2010.

„Sunt foarte multumit de discuţiile pe care le-am avut la Ministerul Administraţiei şi mai ales de rezultatele pe care le-am obţinut. Cu banii acceştia şi cu eforturile pe care administraţia locală le face sunt convins că vom ieşi cu bine din iarna care vine”, a spus Ion Lungu, la puţine momente după ce a terminat audienţele în capitală.

El a ţinut să remarce şi faptul că în urma convorbirilor pe care le-a avut la Autoritatea Română pentru Conservarea Energiei poate confirma faptul că alte 15 miliarde de lei vechi vor veni la Suceava la începutul lunii noiembrie pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă caldă şi caldură şi a unor puncte termice din municipiul reşedinţă de judeţ.

Ion Lungu cere constructorilor să nu facă rabat la efort

Edilul-şef al Sucevei s-a arătat extrem de mulţumit şi de rezultatele discuţiilor avute la Ministerul Dezvoltării. În urma acestora, el a solicitat în termeni imperativi constructorilor suceveni care lucrează la anveloparea unui nunăr de 16 blocuri, cu bani de la Guvern şi Primărie, să continue lucrările şi să le finalizeze în termenul cel mai scurt posibil.

„Îi asigur pe constructori că bani sunt asiguraţi şi le cer să facă tot posibilul ca raebilitarea termică a blocurilor să fie gata. Ni s-au promis 20 de miliarde de lei vechi la mijlocul lui noiembrie şi încă 19 miliarde de lei când lucrările vor fi gata”, a mai spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de