„Usi deschise” la Curtea de Apel Suceava, de Ziua Europeana a Justitiei Civile


Intră acum și în grupul de

Ziua Europeană a Justiţiei Civile va fi sărbătorită de judecătoriile şi tribunalele din judeţele Suceava şi Botoşani cu două zile mai devreme. Astfel, Biroul de informare şi relaţii publice al Curţii de Apel Suceava anunţă că în data de 25 octombrie 2009 este sărbătorită Ziua Europeană a Justiţiei Civile.

Întrucât, în acest an, 25 octombrie va fi în ziua de duminică, Curtea de Apel Suceava a stabilit organizarea în ziua de vineri, 23 octombrie 2009, în intervalul orar 9.00-14.00, a unor manifestări de tipul „uşilor deschise”, prin invitarea cetăţenilor la sediile instanţelor din circumscripţia Curţii.

Cei interesaţi vor putea vizita încăperile care au relevanţă pentru activitatea instituţiei. De asemenea, vizitatorilor li se va explica circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze.
Persoanele interesate, precum şi grupurile organizate de studenţi sau elevi sunt invitaţi să participe la manifestare.

Curtea de Apel Suceava cuprinde în circumscripţia sa două tribunale şi 10 judecătorii, respectiv Tribunalul Botoşani, la care sunt arondate Judecătoriile Botoşani, Darabani, Săveni şi Dorohoi şi Tribunalul Suceava, la care sunt arondate Judecătoriile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de