Adrian Cososchi, deocamdata singurul integralist al echipei FC Cetatea Suceava (Fotbal – Liga a II-a) (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Probabil cel mai bun jucător al formaţiei FC Cetatea Suceava în meciul cu FC Botoşani, Adrian Cososchi este deocamdată singurul jucător de la gruparea suceveană care a bifat toate minutele în cele 9 etape jucate. Pe lângă faptul că a fost unul din „stâlpii” apărării, Cososchi a marcat şi câteva goluri extrem de importante.

„Sincer să fiu nu mă aşteptam să joc toate minutele din aceste prime nouă etape de campionat. Cred că m-am şi străduit şi antrenamentele au fost de aşa natură încât să determine jocul bun pe care, zic eu, l-am prestat până acum. Am demonstrat cred că merit să joc şi sper să continui parcursul reuşit de până acum şi dacă se poate să mai marchez.

În ceea ce priveşte meciul cu Săgeata Stejaru, cred că echipa noastră nu are decât varianta victoriei. Am pierdut deja câteva puncte importante pe teren propriu şi ne mai putem permite să facem la fel şi de acum înainte. Sunt absolut convins că până la finalul turului putem face încă cel puţin 11 puncte”, a declarat fundaşul central al echipei FC Cetatea Suceava, Adrian Cososchi.

„Îmi pare rău pentru publicul sucevean că nu am reuşit să trecem de FC Botoşani”, afirmă jucătorul Vasile Feraru

Unul din fotbaliştii care s-a „lipit” la formaţia FC Cetatea Suceava este fundaşul Vasile Feraru care a arătat în mult partide că este un jucător pe care se poate conta.

„Sigur că nu se poate spune că cele 11 puncte pe care echipa noastră le are în cont acum sunt multe. Dar dacă ţinem cont de unde am plecat nu este deloc rău. Puteau fi şi mai multe şi mai puţine, important este să ne gândim că până la sfârşitul turului să mai adunăm câte putem.

Îmi pare rău pentru publicul sucevean care a venit în număr mare la meciul cu FC Botoşani că nu am reuşit să le oferim victoria. Totuşi, trebuie să lăsăm în spate acest joc şi să ne orientăm către cel care urmează. Partida cu Săgeata Stejaru este mai tare decât cea cu FC Botoşani şi sper să ne impunem,” a afirmat fundaşul echipei FC Cetatea Suceava, Vasile Feraru.


Intră acum și în grupul de