Accidentata de o masina ce dadea cu spatele


Intră acum și în grupul de

O femeie din Salcea va trebuie să stea mai mult de două săptămâni internată în spital, după ce a fost lovită de o maşina în timp ce s-a angajat în traversarea străzii prin spatele acesteia. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 14.12, la intersecţia străzilor Aurel Stanciu cu Simetriei din oraşul Salcea, A. ANDREI, de 21 ani, din comuna Adâncata, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi acroşând-o pe S. FLOAREA, de 58 ani, localnică, pieton, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure şi prin spatele autovehiculului în mişcare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care fiind transportată la spital i s-a stabilit diagnosticul: „plagă contuză gambă stânga, contuzii gamba dreaptă cu echimoze, contuzie toracică”, necesitând pentru vindecare circa 15-20 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de