Sefii de ocoale silvice inlocuiti in primavara, repusi in functii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şefii de ocoale silvice din judeţ înlocuiţi în primăvara acestui au fost repuşi în funcţii, a anunţat joi, noul director al Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu, care a apreciat schimbările făcute la acea vreme ca fiind „arbitrare” şi dictate de interese care nu aveau legătură cu activitatea unităţii. „Am decis repunerea în funcţie a fostelor conduceri ale ocoalelor silvice pentru intrarea în legalitate în teritoriu”, a declarat directorul DS Suceava, în cadrul unei conferinţe de presă.

Miheţiu a precizat că prin decizie a directorului RNP Romsilva, fostul director adjunct al acestei regii, Gheorghe Nechiforel, susţinut de PSD, a fost numit şef al Ocolului Silvic Vama, acesta fiind în prezent în concediu de odihnă. Fostul director al DS Suceava, Sorin Ciobanu, susţinut de PSD, a fost numit şef al Ocolului Silvic Marginea, unde acesta activase până la începutul anului 2009, când a fost numit director al DS Suceava.

Mihai Miheţiu a fost numit director al Direcţiei Silvice Suceava în urmă cu zece zile de noul director al RNP Romsilva, Valerian Solovăstru, care a fost director tehnic al DS Suceava.


Intră acum și în grupul de