Sefii de ocoale silvice inlocuiti in primavara, repusi in functii (VIDEO)

Şefii de ocoale silvice din judeţ înlocuiţi în primăvara acestui au fost repuşi în funcţii, a anunţat joi, noul director al Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu, care a apreciat schimbările făcute la acea vreme ca fiind „arbitrare” şi dictate de interese care nu aveau legătură cu activitatea unităţii. „Am decis repunerea în funcţie a fostelor conduceri ale ocoalelor silvice pentru intrarea în legalitate în teritoriu”, a declarat directorul DS Suceava, în cadrul unei conferinţe de presă.

Miheţiu a precizat că prin decizie a directorului RNP Romsilva, fostul director adjunct al acestei regii, Gheorghe Nechiforel, susţinut de PSD, a fost numit şef al Ocolului Silvic Vama, acesta fiind în prezent în concediu de odihnă. Fostul director al DS Suceava, Sorin Ciobanu, susţinut de PSD, a fost numit şef al Ocolului Silvic Marginea, unde acesta activase până la începutul anului 2009, când a fost numit director al DS Suceava.

Mihai Miheţiu a fost numit director al Direcţiei Silvice Suceava în urmă cu zece zile de noul director al RNP Romsilva, Valerian Solovăstru, care a fost director tehnic al DS Suceava.

loading...