În municipiul Suceava sunt în evoluție 13 cazuri de Covid-19, iar primarul Ion Lungu îndeamnă sucevenii să respecte în continuare măsurile de protecție: Suntem într-o situație relativ bună, dar se poate schimba de la o zi la alta


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferința săptămânală de presă, că DSP Suceava a reluat oferirea de statistici privind situația evoluției Covid 19 pe localități și a spus că în municipiul Suceava situația este „bunișoară”.

„Sunt 13 cazuri active în municipiul Suceava. De la sfârșitul săptămânii trecute primim de la DSP acele situații pe localități”, a spus Lungu.

El a subliniat că județul Suceava nu maie ste în primele cinci județe din țară ca număr de noi infectări.

Conferința de presa a primarului Sucevei, Ion Lungu

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 30. Juni 2020

„Am scăpat de a mai fi în top cinci la nivel de țară. Nu mai suntem între primele cinci județe cu cazuri noi. De aceea îndemn în continuare sucevenii, ținând cont că municipiul Suceava a pătimit cel mai mult în această epidemie, să fim atenți, să respectăm regulile stării de alertă, să purtăm mască”, a spus Lungu.

Primarul și-a exprimat speranța ca sucevenii să respecte în continuare aceste reguli în așa fel încât să se mențină această situație „bunișoară” la nivel de țară.

„Situația este relativ bună, dar ea se poate schimba de la o zi la alta în măsura în care nu respectăm regulile care sunt prevăzute”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de