Maxim șase persoane pot alerga simultan pe Stadionul Areni păstrând distanța fizică. Primarul anunță că cei care doresc să alerge o pot face între orele 7:00-22:00


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a prezentat, miercuri, modul în care sucevenii vor putea să alerge pe Stadionul Areni după apariția măsurilor de relaxare în domeniul sportiv.

El a spus că a avut multe solicitări pentru alergarea pe stadion, iar conform noilor măsuri, alergarea este permisă cu cel mult șase persoane.

„Începând de mâine se organizează această activitate pe stadion cu verificarea temperaturii la intrare, cu respectarea numărului maxim de șase persoane și respectarea distanțării”, a declarat primarul.

El a menționat că programul începe de la ora 7:00 și se încheie la ora 22:00.

Ion Lungu a mai spus că și echipa de fotbal a anunțat că va începe antrenamentele din 8 iulie și că va trebui făcută programare pentru că nu pot fi simultane antrenamentul echipei de fotbal și alergarea pe pista stadionului.

Primarul a mai spus că vor începe antrenamentele și cei de la LPS și echipa de handbal.

El a menționat că a primit și o solicitare de la Școala nr.3 privind deschiderea bazinului de înot, dar că va solicita avizul DSP Suceava în această privință.


Intră acum și în grupul de