Politistii falticenei au gasit tigari de contrabanda in cabina unui tractor


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au depistat vineri, în timpul filtrelor două vehicule cu ţigări de contrabandă. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 15.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au oprit în trafic, pe strada Sucevei, autotractorul având ataşată semiremorca care transporta material lemnos, condus de P. Florin, de 25 ani, din comuna Arbore.

La control s-au identificat în cabina autotractorului un număr de 500 pachete de ţigări, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a lui P. Florin, iar cartuşele de ţigări, în valoare de aproximativ 2.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot joi, la ora 21.50, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Şcheia, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, au depistat pe DJ 209 C, din localitate, un autoturism condus de G. Gheorghe, de 20 ani, din oraşul Siret, ce era însoţit de T. Marian, din oraşul Siret, T. Anişoara din comuna Holboca, judeţul Iaşi şi I. Ştefan, din municipiul Rădăuţi.

În autovehiculul, în habitaclu şi portbagaj au fost găsite 2400 pachete ţigări, fără a avea documente de provenienţă. Valoare bunurilor ridicate în vederea confiscării este de 12.000 lei. T. Mariana şi I. Ştefan, au fost sancţionaţi cu 1000 lei fiecare, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de