Era atat de beat incat a ajuns cu masina in sant


Intră acum și în grupul de

Un şofer beat ce a ajuns cu maşina în şanţ s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să dea probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 22.33, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zvorâştea au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” de A. Bogdan, din localitate, despre faptul că la intersecţia DN 29 A cu DJ 291 A, pe partea dreaptă, în şanţ se află un autoturism, iar conducătorul auto se află în stare de ebrietate.

La faţa locului, a fost identificat un autoturism la volanul căruia se afla B. Alexandru, de 36 ani localnic, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acestuia i s-a solicitat să prezinte documentele personale şi ale autoturismului, dar a declarat că nu le are asupra sa.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, în vederea testării cu aparatul etilotest, ocazie cu care acesta a refuzat testarea. Având în vedere acest fapt, cel în cauză a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava în vederea recoltării de probe pentru stabilirea alcoolemiei, refuzând şi de această dată recoltarea probelor biologice.

Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării de probe biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei”.


Intră acum și în grupul de