Canistre cu … tigari


Intră acum și în grupul de

La P.T.F. Siret, duminică s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca “Skoda”, S. Elena, în vârstă de 45 de ani, domiciliata în municipiul Rădăuţi, iar la control s-a descoperit că avea ţigări nedeclarate.

Potrivit IJPF Suceava, după controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, astfel s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portbagaj, bancheta din spate şi în două canistre cu fundul decupat, un număr de 1.250 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Femeia a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 5350 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către vameşi, iar S. Elena a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Tot duminică, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret au executat o misiune specifică în zona de competenţă, unde au depistat un autoturism marca „Opel Frontera”, condus de C .Mihail, în vârstă de 36 de ani.
În mijlocul de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un număr de 4520 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, fără documente legale de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 19.347 lei a fost ridicată în vederea confiscării iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.


Intră acum și în grupul de