Un borsean a imprumutat unui amic autoutilitara furata din Belgia


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au depistat şi reţinut în trafic, sâmbătă, o autoutilitară marca „ Nissan”, ce figura ca fiind furată din Belgia. Potrivit IJPF Suceava, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei în timp ce executau o misiune specifică, au oprit în trafic o autoutilitară marca „Nissan ” de culoare albă, ce era condusă de M. Mihail, în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în localitatea Borşa, jud. Maramureş.

La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, bărbatul a declarat că nu are asupra sa documentele de înmatriculare ale autoutilitarei deoarece acestea se află la T. Stelian, în vârstă de 39 de ani, din Borşa, de la care a împrumutat maşina respectivă.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a depistat că autoturismul este semnalat ca fiind furat din Belgia iar şoferul avea permisul de conducere suspendat.

În aceste condiţii, faţă de M. Mihail s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat exercitarea dreptului de a conduce, iar lui T. Stelian i s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt al unui autovehicul.

Autoutilitara marca „Nissan” a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Izvoarele Sucevei, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de