Un sofer beat a provocat accidentarea pasagerilor din autoturism si a parasit locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un conducător auto s-a ales cu dosar penal după ce s-a izbit de un stâlp. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 22.15, pe D.J. 208 V în localitatea Pătrăuţi, C. Nicolai, de 28 ani, din comuna Dărmăneşti, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2008, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive şi a influenţei alcoolului, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a izbit într-un stâlp din beton ce susţine reţeaua electrică.

În urma impactului, C. Ovidiu, de 24 ani şi T. Constantin, de 29 ani, ambii din comuna Dărmăneşti, pasageri, au suferit leziuni ce necesită 6-7 zile, respectiv 25-28 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei.

Luni, la ora 04.20, la sediul Politiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier s-a prezentat C. Nicolai şi a motivat părăsirea locului prin faptul că şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost găsit de doi prieteni, pe un câmp agricol la o distanţă de 200 m de locul accidentului.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0.36 mg/l alcool pur în aerul expirat şi întrucât prezenta leziuni a fost îndrumat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, C. Nicolai fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpa” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.


Intră acum și în grupul de