Nechifor sustine ca Gheorghe Flutur a comandat huiduielile de la Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedinte PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, susţine că duminică, la Târgul Mărului din Fălticeni, Gheorghe Flutur a transmis susţinătorilor PD-L să huiduie delegaţia PSD care-l însoţea pe Mircea Geoană, candidatul social-democrat la preşedinţia României. „A transmis îndemnul de luptă pentru a fluiera delegaţia PSD şi pe Mircea Geoană. Flutur a tuns oile şi e normal să fluiere acum şi să urdărească la stână”, a declarat luni liderul social-democrat, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a spus că PD-L a pregătit sâmbătă contramanifestaţii de genul celei de la Fălticeni şi în Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, dar că nu s-au concretizat pentru că Gheorghe Flutur nu era în judeţ.
Nechifor a mai arătat că locuitorii din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni au dat un semnal de normalitate când au condamnat acţiunile unor susţinători ai PD-L pregătiţi să fluiere delegaţia PSD şi a lui Mircea Geoană care a întreprins un turneu electoral în judeţul Suceava.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a spus că printre cei care au huiduit delegaţia PSD se aflau şi elevi care au fost aduşi de şefi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava. El consideră că membrii PD-L dovedesc prin acţiunile lor starea de disperare şi că şi-au pierdut raţiunea şi a subliniat că s-a ajuns ca Elena Udrea să spună că poporul român este urmaşul lui Traian Băsescu. „Este o stare de confuzie de neînchipuit”, a mai spus Mîrza care şi-a exprimat încrederea că după alegerile prezidenţiale se va instala starea de normalitate şi de concordie între instituţii şi oameni.


Intră acum și în grupul de