Numărul sucevenilor vindecați de Covid-19 a ajuns la 3.507. În spitalele din Suceava și Rădăuți sunt internați 149 de pacienți


Intră acum și în grupul de

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.507 persoane declarate vindecate, anunță Prefectura Suceava.

Sursa citată arată că în ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean de Urgență Suceava patru persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate 8 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 453 pacienți din care 90 pacienți Covid-19 și 363 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 12 pacienți, din care 2 pacienți sunt intubați.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți Covid-19 și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Potrivit sursei citate în cursul zilei de 5 iulie, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind desfășurate acțiuni preventive de instruite cu privire la respectarea măsurilor și interdictiilor impuse pentru 760 de persoane.

Activitățile în context Covid-19 au privit și  verificarea a 19 de societăți  comerciale, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei.


Intră acum și în grupul de