Gheorghe Flutur anunță că CNAIR a început reparații și la drumul național DN 2 H pe tronsonul Rădăuți-Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că încă un drum foarte circulat a intrat în reparații, DN 2H, pe tronsonul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos.

El a arătat că, de altfel, alături de DN 17A, acest drum va intra într-un program de ranforsare pe tronsoane care se intersectează cu centura municipiului Rădăuți.

Flutur a spus că, recent a fost finalizată asfaltarea pe DN 2 (E 85) până la intrarea în orașul Siret.

„Pentru continuarea asfaltării din Siret până în vamă am solicitat rectificare bugetului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)”, a precizat președinte CJ Suceava.

El a mai arătat că în județ se mai execută lucrări pe DN 17A, tronsonul de la Sadova spre Moldovița / Vatra Moldoviței, prin Pasul Trei Movile.

Totodată, pe DN 17 lucrările se vor intensifica spre toamnă, când traficul se mai reduce. Este vorba, printre altele, de lucrările la tronsonul Suceava – Gura Humorului.

„Astfel, se poate spune despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că apreciază și acționează corect la problemele apărute la drumurile naționale din județ”, a concluzionat Flutur.


Intră acum și în grupul de