Oficial: Numărul sucevenilor vindecați de Covid-19 a ajuns la 3.530. În spitalele din Suceava și Rădăuți rămân internați 145 pacienți Covid-19


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că numărul sucevenilor vindecați de Covid-19 a ajuns la 3.530.

Sursa citată arată că în ultimele 24 de ore, 14 suceveni au fost declarați vindecați de Covid-19, iar 23 au fost externați din spital. În același interval, zece suceveni cu Covid-19 au fost internați în SJU Suceava.

Astfel, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 474 pacienți, din care 105 pacienți Covid-19, în secția ATI fiind opt pacienți, dintre care doi sunt ventilați.

În același timp, în Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 40 de pacienți Covid-19 și nouă persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

De menționat că în cursul zilei de 7 iulie, polițiștii au verificat 80 de persoane și 66 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în contextul Covid-19. Astfel, a fost aplicată o amendă în valoare de 2.500 lei.

„Instituția Prefectului Județul Suceava mulțumește tuturor sucevenilor care respectă măsurile și recomandările specialiștilor și face un apel către toți cetățenii pentru aplicarea în continuare, cu strictețe, a normelor de distanțare socială și igienă, precum și a tuturor măsurilor de protecție individuală”, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de