Conduceau nestingheriti, desi nu aveau permise


Intră acum și în grupul de

Trei bărbaţi au fost depistaţi miercuri de poliţiştii din judeţ în timp ce şofau, deşi nu aveau permise de conducere. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 10.30, lucrătorii Postului de Poliţie Suceviţa, în timp ce efectuau supravegherea şi controlul circulaţiei pe raza localităţii Voievodeasa, comuna Suceviţa, au oprit pentru control în trafic autoutilitara condusă de către B. Petre, de 35 ani, localnic, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

În jurul orelor 16.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, ce executa serviciul de supraveghere şi control a circulaţiei pe D.J. 208 A, localitatea Chilişeni, comuna Udeşti, a oprit pentru control autoturismul condus de către S. Gheorghe, de 34 ani, din localitate şi au depistat că acesta nu posedă permis de conducere.

La orele 21.00, lucrătorii Postului de Poliţie Bosanci, în timp ce patrulau pe raza comunei, au oprit pentru control pe un drum sătesc, autoturismul condus de către P. Lucian, de 17 ani, localnic, iar în urma verificărilor efectuate au aflat că acesta nu posedă permis de conducere.

În toate cele trei cazuri s-au întocmit dosare penale .


Intră acum și în grupul de