Rezultate remarcabile pentru antrenorul sucevean Ovidiu Jelea (Arte martiale)


Intră acum și în grupul de

Cinci sportivi pregătiţi de profesorul sucevean au devenit campioni naţionali la Campionatul Naţional de karate shotokan pentru copii şi tineret

Constanţa a găzduit recent Campionatul National de Karate Shotokan pentru Copii şi Tineret. Clubul Sportiv „Sagitarius”, coordonat de suceveanul Ovidiu Jelea, a participat la această competiţie cu nouă sportivi : Rareş Doljan, Daniel Sanţioneanu, Valentin Radu, Denis Tintiuc, Andrei Comănescu, Alexandru Chiva, Alexandra Ioniţă, Andreea Guna şi Ana Floareş, copii care formează ceea ce antrenorul lor numeşte „Sagitarius Performance Team”, echipa de elita a clubului. Cei nouă sportivi au dovedit că numele echipei îi reprezintă perfect, reuşind să câştige cicni medalii de aur, două de argint şi şase de bronz, participând la ambele probe sportive din karate: kata şi kumite.

„Stagiile de pregătire pe care le facem în fiecare vară în Rarău, antrenamentele intense, programa de examinare foarte dură , dar mai ales înlăturarea metodelor clasice de predare, extrem de rigidă, în favoarea uneia bazată pe stimularea competitivităţii şi folosirea calităţilor native şi-au spus cuvântul. Este prima participare la o competiţie a acestei grupe pe care o pregătesc de aproximativ doi ani iar rezultatele sunt foarte bune.

În scurt timp, ne vom întoarce de la concursuri doar cu medalii de aur pentru că, aşa cum spunea unul din antrenorii mei, „nu este important să câştigi, este singurul lucru care contează”. Vreau să îi felicit pe toţi membrii „Sagitarius Performance Team” pentru evoluţiile lor şi să le mulţumesc părinţilor lor pentru încrederea acordată şi pentru că m-au ajutat să-mi îndeplinesc visul de a completa activitatea sportivă cu satisfacţia antrenării unor campioni”, a declarat antrenorul sucevean de shotokan, Ovidiu Jelea.


Intră acum și în grupul de