Un humorean cu permis american s-a rasturnat cu masina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Humor cu permis american, ce conducea o maşină cu numere provizorii de Germania a ajuns cu maşina peste şanţ şi s-a răsturnat. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 00.10, pe DN 17, în afara oraşului Gura Humorului, D. Petru, de 36 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoriile „CA şi CY” eliberat de autorităţile americane, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat provizoriu în Germania, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţie de mers.

Acesta a intrat pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă şi trecând peste şanţul din partea stângă a sensului său de mers, s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului G. Sorin, de 37 ani, localnic, care nu purta centura de siguranţă.

Conducătorul auto D. Petru nu purta centura de siguranţă, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi de asemenea recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de