Echipe mixte de control continuă verificări privind respectarea măsurilor de protecție. Acțiunile sunt concentrate în zonele Vatra Dornei, Rădăuți, Siret și Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Echipe mixte de control continuă și duminică verificări privind respectarea măsurilor de protecție în județul Suceava.

Potrivit Prefecturii Suceava, în cursul zilei de ieri au acționat pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2 si verificarea modului de respectare a măsurilor de protecție peste 100 de polițiști, jandarmi, lucrători ISU dar și specialiști din cadrul ITM, DSP, DSVSA.

Astfel, au fost verificate 84 de societăți comerciale și au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală sau pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a riscului de catre agenții economici, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 74.105 lei.

În această perioada au fost intensificate acțiunile de verificare și control, scopul fiind în principal responsabilizarea cetățenilor, dar și a agenților economici.

În cursul acestei zile activitățile vor fi concentrate în zona Vatra Dornei, Rădăuți, Siret, Falticeni.

Prefectura Suceava reiterează apelul adresat sucevenilor de a aplica în continuare, cu strictețe, normele de distanțare socială și igienă, precum și toate măsurile de protecție individuală.


Intră acum și în grupul de