Un italian a murit pe terasa barului unei piscine din Cacica


Intră acum și în grupul de

Un italian în vârstă de 52 de ani care locuia de circa șase ani la Dorohoi a murit sâmbătă pe terasa barului unei piscine din comuna Cacica.

Bărbatul a ajuns sâmbătă dimineața la Cacica împreună cu concubina lui și intenționau să se cazeze și să rămână mai multe zile.

Iubita italianului a povestit că bărbatul a mers  la barul din incinta complexului pentru a-și pune telefonul mobil la încărcat, iar când a dorit să se întoarcă spre șezlong a observat că acesta s-a prăbușit la pământ.

Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, dar echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul, diagnosticul preliminar fiind ,,stop cardio-respirator”.

 Femeia a spus că bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

Din verificările efectuate a rezultat că administratorul piscinei din Cacica respectă normele de igienă și distanțare socială în vigoare, acestuia punându-i-se în vedere ca după ridicarea cadavrului să ia măsurile de dezinfectare a locului producerii evenimentului.

În acest caz a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de