Incendiu la Vicovu de Jos (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Garda de Intervenţie Vicovu de Sus a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit joi, la orele prânzului la gospodăria lui Nicolae Ţ., din comuna Vicovu de Jos, str. Remezău. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 13:10, iar la sosirea echipajelor la locul intervenţiei ardea depozitul de furaje, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi restul anexelor gospodăreşti.

Incendiul a fost lichidat la ora 15.55, dar au ars astereala acoperişului casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, depozitul de furaje pe o suprafaţă de 90 mp, circa 500 kg furaje, mobilier şi bunuri casnice. De asemenea, s-au degradat două motoare electrice şi un tocător de furaje, pagubele fiind estimate la 7.000 lei.
Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul s-a produs prin efect termic al curentului electric din cauza instalaţiei electrice îmbătrânite, cu improvizaţii, amplasată direct pe pereţii din lemn ai şurei.

Pompierii au scos 3 bovine din calea flăcărilor, salvând casa de locuit cu celelalte anexe, în valoare de aproximativ 15.000 lei.


Intră acum și în grupul de