Oficial: Numărul sucevenilor vindecați de Covid-19 a ajuns la 3.602. În spitalele din județ rămân internați 117 pacienți Covid-19


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că marți, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ sunt 3.602 persoane declarate vindecate de Covid-19.

Sursa citată menționează că în județ, în ultimele 24 de ore au fost internate șase persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 13 persoane vindecate.

Din totalul celor 529 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 101 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 129 de pacienți sunt în zona tampon și 299 de pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). În secția ATI sunt internați șapte pacienți, toți pacienții fiind ventilați.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 16 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și opt persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Prefectura Suceava precizează că persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 


Intră acum și în grupul de