O fetita de 12 ani a fugit de acasa pentru a treia oara


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 12 ani şi-a făcut un obicei din a fugi de acasă şi de a pune pe jar familia şi poliţia. Potrivit IPJ Suceava, Ciurariu Denisa-Alexandra, în vârstă de 12 ani, cu domiciliu în Suceava, cartierul Burdujeni a plecat pentru a treia oară de acasă, ultima dată fiind găsită pe malul râului Suceava.

Semnalmente: înălţime 1,35-1,40, constituție slabă, păr şaten tuns scurt deasupra umerilor, ten deschis, faţă ovală, frunte înaltă, ochi căprui, sprâncene arcuite, subţiri, depărtate, nas mic, puţin borcănat, gură medie cu buze subţiri, bărbie dreaptă, proeminentă, bilobată, nu are semne particulare de identificare pe corp.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu bluză de trening de culoare albastră cu dungi roşii, vestă de fâş cu glugă de culoare roşie, blugi albaştri, adidaşi de culoare galben închis, pe cap purta o căciulă de damă de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze 112 , 0230/203165 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.


Intră acum și în grupul de