De Halloween, surprize pentru copii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Vrăjitoare care au împărţit dulciuri, mascote drăgălaşe, sesiuni de face painting, muzică, dans, prezentări de modă, clovni, acestea sunt câteva dintre surprizele de care au avut parte copiii care au vizitat sâmbătă, de Halloween, complexul comercial Iulius Mall Suceava.

Mai mult, artiştii plastici Mihai Pînzaru PIM, Ovidiu Ambrozie Bortă BOA Şi Cătălin Alexandru Chifan le-au executat celor mici portrete gratuite.

În zona KidsLand de la parterul mall-ului sucevean, distracţia a fost la ea acasă. Pe scena special amenajată au urcat copiii de la Palatul Copiilor Suceava, oferind publicului prezent un spectacol de cântece şi dansuri, o paradă a costumelor de Halloween, dar şi o prezentare de modă. Invitaţii speciali au fost copiii de la grupul “Cheia Sol” din Botoşani, care i-au încântat pe suceveni cu un show special pregătit de Halloween.

De asemenea, câteva dintre magazinele cu articole pentru copii şi-au prezentat noile colecţii toamnă-iarnă la Halloween Kids Party. Pe podium au urcat Louise, Evel Mod, Il Bimbo, Blue Kids şi, în premieră, colecţia celui mai nou magazin cu vestimentaţie pentru copii din Iulius Mall Suceava: Picioru’ Gras (Ayan).


Intră acum și în grupul de