Ucrainean prins cu tigari ascunse in spatele scaunelor masinii


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au depistat la sfârşitul săptămânii în autoturismul unui ucrainean, 620 de pachete de ţigări ce erau ascunse în spaţiul din spatele scaunelor şi în torpedoul maşinii. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar de poliţie Ilie Poroch-Seriţan, vineri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Nissan”, cetăţeanul ucrainean K. Serhii, în vârstă de 31 de ani.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport , astfel s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spaţiul din spatele scaunelor, în torpedoul maşinii şi în bagajele personale, un număr de 620 pachete de ţigări marca „Marlboro” de provenienţă Duty-Free, Ucraina.

Bărbatul a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România, în vederea obţinerii de profit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.666 lei, a fost reţinută în vederea confiscării iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de