Acasă Actualitate O autoutilitara cu remorca rasturnata a blocat traficul pe DN17A

O autoutilitara cu remorca rasturnata a blocat traficul pe DN17A


Intră acum și în grupul de

Neatenţia unui şofer a creat pagube însemnate pe drumul naţional DN17A. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 05.18, pe DN 17A în comuna Marginea, A. Constantin, în vârstă de 21 ani, localnic, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile „A,BE,CE” din anul 2007, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, ambele încărcate cu 32,11 mc material lemnos, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de atelajul hipo condus de F. Gheorghe, de 57 ani din comuna Suceviţa şi pentru a evita impactul a virat stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Autoutilitara a intrat pe acostamentul din stânga şi în urma efectuării manevrelor de redresare a ansamblului de vehicule remorca s-a răsturnat.



În urma răsturnării vehiculului, materialul lemnos a fost împrăştiat atât partea carosabilă, cât şi în afara acesteia, fiind avariată remorca (cca 90%) şi autoturismul proprietatea lui G. Mircea parcat în curtea locuinţei, a fost rupt la bază stâlpul de la reţeaua electrică fără a fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, distruse mai multe bunuri (poarta acces, peretele unei anexe, gard, etc.) şi provocat leziuni la membrul inferior stâng a cabalinei care tracta atelajul implicat.

Atât conducătorul auto, cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul rutier a fost blocat între orele 5,18 – 06,08 pe ambele sensuri.
A fost anunţat E.O.N. Suceava pentru remedierea avariei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version