Biciclist culcat pe sosea, lovit de un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un biciclist ce zăcea întins pe şosea a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost acroşat de un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 21.55, pe DN 2H pe raza comunei Vicovu de Jos, O. Ion, de 63 ani, din Rădăuţi, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „BE,CE”, din anul 2007, în timp ce conducea autoturismul, la întâlnirea cu un autovehicul ce se deplasa din sens opus, nu a observat că pe carosabil, în poziţie culcat, se afla biciclistul H.Vasile, de 41 ani, din localitate, acroşându-l cu partea dreapta faţă.

Biciclistul rănit grav, a fost transportat la spital unde i s-a stabilit diagnosticul „hematom cerebral cu comă, stop cardio-respirator”, necesitând circa 40-45 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza stării de sănătate a victimei nu s-a efectuat testarea cu aparatul alcooltest şi nici nu s-au recoltat probe de sânge.


Intră acum și în grupul de