Masina unei botosanence, retinuta de vamesii sireteni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au depistat în autoturismul unei femei din Botoşani, 900 de pachete de ţigări ce erau ascunse sub preşurile şi scaunele maşinii. Potrivit IJPF Suceava, vineri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Opel Tigra”, R. Margareta, în vârstă de 35 de ani, domiciliată în municipiul Botoşani.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport astfel s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub preşurile şi scaunele maşinii, un număr de 900 pachete de ţigări marca „ Viceroy” de provenienţă ucraineană.

Femeia a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din Botoşani, în vederea obţinerii de profit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 3861 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată autoturismul marca „ Opel Tigra” a fost indisponibilizat până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de