In prag de iarna, fara acoperis deasupra capului


Intră acum și în grupul de

O familie din Bogdăneşti a rămas fără acoperiş deasupra capului din cauza unui incendiu izbucnit duminică dimineaţă. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava prin serviciul 112, la ora 10:12 a fost anunţat un incendiu la locuinţa Floarei V., din comuna Bogdăneşti. Imediat la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bogdăneşti care au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

Când echipajele au ajuns la locul intervenţiei ardeau acoperişul casei de locuit, construit din lemn şi acoperit cu carton asfaltat şi şindrilă şi două camere de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga casă.

Incendiul a fost lichidat la ora 11.25, în limitele găsite, dar au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 30 mp, bunuri casnice din cele două camere şi tavanul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, pagubele fiind estimate la cca. 1.800 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură, nesupravegheată.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 2.500 lei.


Intră acum și în grupul de