A lovit o masina in care se afla un bebelus si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un şofer a lovit un alt autoturism în care se afla un bebeluş şi a plecat fără a aştepta poliţiştii. Potrivit IPJ Suceava, duminică la orele 20.30, la intersecţia str. Jean Bart cu str. Gheorghe Doja, din municipiul Suceava, M. Ion, de 50 ani, din comuna Zvorîştea, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2008, în timp ce efectua virajul la dreapta, datorită neatenţiei a acroşat autoturismul condus regulamentar din sens opus de R. Ştefănel, de 34 ani, localnic, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2001.

În urma impactului a fost rănit minorul R. A., de 3 luni, pasager într-un scaun special pe bancheta din spate a celui de-al doilea autoturism.

După producerea coliziunii, M. Ion a părăsit locul fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar în urma măsurilor dispuse, în jurul orelor 21.20, a fost identificat şi oprit în trafic pe raza comunei Adâncata.

M. Ion a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pentru R. Ştefănel rezultatul a fost negativ.


Intră acum și în grupul de