S-au ales cu plangere penala pentru furt in loc de plata serviciilor prestate


Intră acum și în grupul de

Ioana Grosaru, soţia deputatului ales din partea minorităţii italiene, Mircea Grosaru, a sesizat luni, la orele 16.50, prin plângere faptul că, în perioada mai-iulie 2009, U. Lucian împreună cu echipa de muncitori care efectua lucrări de amenajare şi construcţii la locuinţa sa, i-au sustras un motofierăstrău, o roabă, o cuvă de betonieră şi mai multe scânduri, în valoare de aproximativ 3.000 lei.

Astfel, s-au dispus măsuri specifice în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptei, identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Precizăm că, într-un ziar local, deputatul Mircea Grosaru era acuzat de echipa de muncitori care au finalizat gardul vilei sale de pe str. Cernăuţi, nr. 19 că nu i-au plătit, şi nu a existat nici contact întocmit pentru prestarea serviciilor. Afirmaţiile au fost întărite şi de administratorul unei firme de construcţii, care a mărturisit că, în calitate de prieten al lui Mircea Grosaru, a rugat câţiva oameni să-l ajute pe deputat să-şi ridice gardul.

Înainte de a apela la ajutorul acestuia, deputatul mai lucrase cu alte firme, dar au intervenit neînţelegeri şi constructorii respectivi au renunţat, momentul în care lucrarea a fost preluată de cei cinci muncitori, gardul era în fază incipientă, mai exact fusese săpat doar şanţul.

Timp de aproape trei luni, muncitorii au lucrat şi au reuşit să finalizeze lucrarea. Administratorul firmei a spus că, după ce totul era finisat, deputatul a spus că nu mai plăteşte diferenţa de 8.200 de lei pe motiv că i-ar fi dispărut nişte bunuri din curte, iar acei muncitori sunt vinovaţi., însă nu exista nici o plângeri pentru infracţiunea de furt.

După ce toate aceste aspecte au apărut în ziarul local, soţia deputatului, Ioana Grosaru, în vârstă de 57 ani, s-a dus luni, după-amiază la poliţie pentru a depune plângerea privind dispariţia bunurilor.


Intră acum și în grupul de