Afise contra fraudelor electorale, lipite la frontiera


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii au lipit afişe şi au început să distribuie pliante pentru prevenirea fraudelor electorale. „Având în vedere gradul ridicat de aşteptare din partea cetăţenilor faţă de acţiunile structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru buna organizare şi desfăşurare a procesului electoral din lunile noiembrie-decembrie, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava continuă campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale. Scopul Campaniei în constituie conştientizarea de către cetăţeni a riscurilor pe care le presupune nerespectarea legii electorale, precum şi sancţiunile legale prevăzute pentru încălcarea legislaţiei în cauză”, precizează purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch- Seriţan.

Campania de responsabilizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale are mesajul „VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!” şi se va desfăşura pe toată perioada campaniei electorale şi a procesului de votare, până pe data de 06 decembrie a.c.
Mai multe afişe şi pliante editate în acest sens sunt distribuite cetăţenilor din zona de responsabilitate, respectiv zona de frontieră şi afişate la toate sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră precum şi în Punctele de trecere a Frontierei în locuri vizibile pentru participanţii la trafic.


Intră acum și în grupul de