Tentativa de jaf la un magazin din cartierul sucevean George Enescu


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Suceava a fost prins de poliţişti în timp ce a vrut să jefuiască un magazin din cartierul Geroge Enescu. Potrivit IPJ Suceava, miercuri seară, în jurul orei 23.40, în incinta unei societăţi comerciale din Suceava, situată pe strada Zorilor, a pătruns o persoană cu faţa acoperită cu un fes tip cagulă şi sub ameninţarea unui cuţit i-a impus gestionarei M. Daniela, de 26 ani, din comuna Stroieşti, să-i dea banii din încasări.

Pentru că aceasta a refuzat şi a încercat să riposteze, persoana mascată a rănit-o cu cuţitul la mâna dreaptă, după care a mutat-o într-o anexă a magazinului şi a continuat să o agreseze fizic. În cele din urmă gestionara s-a retras într-o baie, de unde a început a strige după ajutor.

La scurt timp, la faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie care au încercuit zona şi, după pătrunderea în incinta magazinului prin forţarea uşii care era încuiată pe interior, au reuşit imobilizarea suspectului, T. Ciprian, de 24 ani, localnic.

Gestionara a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava de către o ambulanţă unde i s-a stabilit diagnosticul: „politraumatism prin agresiune, plagă tăiată degete patru şi cinci de la mâna dreaptă, traumatism cranio-cerebral şi contuzie genunchi stâng-observaţie fractură”.

Tânăra a declarat că agresorul a deposedat-o de telefonul mobil personal şi o sumă de bani din încasări pe care nu o poate preciza pe moment.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de