Cu cheia de sub pres a intrat in locuinta unui sucevean si a furat un telefon si un card

Profitând de faptul că nu era nimeni în casa unui sucevean, un adolescent de 13 ani a luat cheia de sub preş şi a pătruns în locuinţă, de unde a furat un telefon mobil şi un card. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 17.30, L. Eugen, în vârstă de 47 ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa proprietate, de unde i-a sustras un telefon mobil şi un card bancar.

Cercetările poliţiştilor au indicat faptul că între orele 08.00 – 16.00, în timp la domiciliu acestuia nu se afla nimeni, persoane necunoscute, au pătruns în locuinţă cu ajutorul cheii pe care proprietarul o ţinea sub preşul de la intrare, sustrăgând din interior un telefon mobil şi un card bancar. Valoarea bunurilor sustrase este de aproximativ 200 lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, a fost identificat suspectul de comiterea faptei în persoana minorului G. N., în vârstă de 13 ani, din municipiul Suceava. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.

loading...