Cu cheia de sub pres a intrat in locuinta unui sucevean si a furat un telefon si un card


Intră acum și în grupul de

Profitând de faptul că nu era nimeni în casa unui sucevean, un adolescent de 13 ani a luat cheia de sub preş şi a pătruns în locuinţă, de unde a furat un telefon mobil şi un card. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 17.30, L. Eugen, în vârstă de 47 ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa proprietate, de unde i-a sustras un telefon mobil şi un card bancar.

Cercetările poliţiştilor au indicat faptul că între orele 08.00 – 16.00, în timp la domiciliu acestuia nu se afla nimeni, persoane necunoscute, au pătruns în locuinţă cu ajutorul cheii pe care proprietarul o ţinea sub preşul de la intrare, sustrăgând din interior un telefon mobil şi un card bancar. Valoarea bunurilor sustrase este de aproximativ 200 lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, a fost identificat suspectul de comiterea faptei în persoana minorului G. N., în vârstă de 13 ani, din municipiul Suceava. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de