Tendință ascendentă a evoluției numărului de cazuri de Covid-19 în județul Suceava, potrivit INSP. În ultima săptămână au fost 153 de noi îmbolnăviri și opt decese-Infografic


Intră acum și în grupul de

Institutul Național de Sănătăte Publică a dat publicității raportul săptămânal privind evoluția pandemiei de coronavirus în România.

Potrivit acestui studiu București și județele Argeș, Prahova, Brașov și Dâmbovița sunt cu cele mai multe cazuri noi apărute, dar și cu cea mai mare mortalitate. În județul Argeș se înregistrează o rată de incidență cumulata de peste 200/100.000 locuitori, iar în alte 7 județe se înregistrează o rată de incidență cumulată peste 100/100.000 locuitori.

INSP arată că se înregistrează un trend ascendent al numărului de cazuri în 34 de județe între care și Suceava, dar și în municipiul București.

În județul Suceava, în săptămâna 20-26 iulie au fost raportate un număr de 153 de noi cazuri de îmbolnăvire și 8 decese.

Până în 26 iulie în județul Suceava au fost înregistrate 4421 de cazuri de Covid-19 și un total de 310 decese având drept cauză și infecția cu SARS-CoV-2, fiind și cel mai mare număr de decese înregistrate în țară.


Intră acum și în grupul de