Un sofer baut s-a izbit cu autoturismul in masina unei scoli de soferi


Intră acum și în grupul de

În timpul unei ore de şofat, un instructor auto şi elevul său s-au trezit tamponaţi de un autoturism condus de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 11.33, la intersecţia străzii Calea Unirii cu strada Energeticianului, la sensul giratoriu Bazar, J. Darie, de 56 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar, condus de H. Iulian, în prezenţa instructorului auto I. Vespazian, de 38 ani, cu domiciliul în localitatea Prelipca, intrând în coliziune cu acesta.

Întrucât J. Darie emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto H. Iulian şi instructorul auto I. Vespazian au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma coliziunii, cele două autoturisme au fost avariate.


Intră acum și în grupul de