O ucraineanca a luat-o peste granita ca sa viziteze o cunostinta din Bilca


Intră acum și în grupul de

O femeie din Ucraina a preferat să treacă direct peste graniţă pentru a ajunge la o cunoştinţă din localitatea suceveană Bilca, decât să facă un ocol prin punctul de trecere a frontierei. Poliţiştii de frontieră vicoveni au depistat şi reţinut la frontieră marţi, o cetăţeană de naţionalitate ucraineană care a trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, cu scopul de a vizita o cunoştinţă din localitatea Bilca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, marţi, pe timpul executării misiunii de supraveghere şi control a frontierei de stat un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Vicov a depistat şi reţinut în apropierea frontierei, o persoană care nu-şi justifica prezenţa în zona respectivă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a stabilit că aceasta este C. Silvia, cetăţeană ucraineancă, care a trecut ilegal frontiera din Ucraina în România. Aceasta a declarat poliţiştilor de frontieră că a trecut ilegal frontiera de stat, pentru a vizita o persoană din localitatea Bilca, judeţul Suceava.

Ucrainencei i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de