Connect-R, invitatul special al Balului Bobocilor Universitatii “Stefan cel Mare” din Suceava

Studenţii universităţii “Ştefan cel Mare” vor avea parte miercuri seara, începând cu ora 19:00, de distracţie şi un spectacol de calitate, prilejuit de ediţia din acest an a Balului Bobocilor al Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava.

Evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultură din municipiu şi este organizat de portalul TuSiRomania.ro.

Organizatorii anunţă că: “dorim să ne întrecem pe noi înşine pentru a oferi un spectacol de calitate şi nemaiîntâlnit, vasta experienţă în domeniu dictându-ne acest lucru şi bineînţeles experienţa avută în organizarea balului de anul trecut al universităţii”.

Publicul va avea parte de o seară deosebită, asigurată de un spectacol original, ai cărui vedete vor fi chiar studenţii universităţii sucevene. Tema balului este, în acest an, paralela dintre trecut şi prezent, care aduce în prim plan diferenţele dintre imaginea pe care a avut-o şi pe care o are în prezent instituţia.

Programul include şi mult aşteptatul concurs de Miss, din juriu făcând parte, în calitate de preşedinte, rectorul universităţii “Ştefan cel Mare”, Adrian Graur. De asemenea, frumoasele concurente vor fi notate şi de către alţi profesori universitari împreună cu o serie de personalităţi sucevene, juriul concursului devenind astfel unul imparţial.

Vor anima atmosfera trupele de dans TNG, Just We şi câteva momente artistice oferite de fachirii profesionişti. Mai mult, succesul serii va fi completat şi de numere de pantomimă, deja cunoscuţii băieţi din trupa ZUZU, urmând să evolueze pe scena Casei de Cultură, spre deliciul publicului sucevean.

Calităţile artistice ale bobocilor vor fi evidenţiate în cadrul rubricii “Special Talent”, prilej cu care fiecare îşi va alege şi susţine o probă.

Finalul grandios, pe măsura spectacolului, va fi asigurat de îndrăgita vedetă autohtonă Connect-R, care vine la Suceava tocmai din capitală, pentru a-şi exercita calităţile artistice şi a le pune pe jar pe multele şi focoasele fane sucevence. De asemenea, organizatorii anunţă că pe scenă vor urca şi tinerii de la Deep System.

loading...