Hoti din Hantesti, prinsi de politisti dupa ce au furat dintr-un autobuz si de pe terasa unui magazin


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani şi un minor de 15 ani din comuna suceveană Hânţeşti sunt cercetaţi pentru furt calificat. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 07.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Hânţeşti, au fost sesizaţi de B. Ion din localitate despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în autobuzul aparţinând unei societăţi comerciale din Suceava, parcat în staţia din satul Bereşti, comuna Hânţeşti.

Din autobuz au sustras mai multe bunuri- o casă de marcat, un calculator de mână etc., precum şi suma de 30 lei, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.400 lei.

La faţa locului, în timpul cercetărilor s-a prezentat S. Doru din aceeaşi localitate, care a reclamat că de pe terasa magazinului aflat în curtea sa, în aceeaşi noapte, persoane necunoscute i-au sustras o boxă audio.

În urma măsurilor întreprinse autorii au fost identificaţi în persoana lui P. Valerică ,de 24 ani şi C. I., de 15 ani, localnici, stabilindu-se că cei în cauză au pătruns în interiorul autobuzului după ce au forţat uşa de acces din partea din faţă.

Apoi, autorii s-au deplasat la locuinţa lui S. Doru, unde au pătruns în interiorul curţii, iar de pe terasa magazinului au sustras o boxă audio, în valoare de circa 100 lei.
Bunurile sustrase au fost recuperate integral şi predate părţilor vătămate.


Intră acum și în grupul de