Numărul pacienților Covid-19 din spitalele din Suceava și Rădăuți a trecut de 200. În județ s-au vindecat până acum 3.846 persoane


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului  se înregistrează un număr de 3846 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Totodată, sursa citată arată că în județ, în ultimele 24 de ore au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externată o persoană declarată vindecată.

Din totalul celor 513 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 131 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 114 pacienți sunt în zona tampon și 114 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 131 pacienți diagnosticați Covid- 19, 82 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 42 forme ușoare, iar 7 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care trei sunt ventilați mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 71 de pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 


Intră acum și în grupul de