Detaliile accidentului de la Ilișești: Un șofer de 21 de ani a depășit un buldoexcavator și a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a stabilit cauzele accidentului înregistrat luni după amiaza pe DN 17 în localitatea Ilișești cu cinci răniți.

Potrivit sursei citat, luni după amiaza, la ora 15:20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Ilișești, un tânăr de 21 ani din comuna Pîrteștii de Jos s-a angajat în depășirea unui buldoexcavator condus de un bărbat de 52 de ani din comuna Ilișești care rula în fața sa, a pătruns pe sensul opus de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism care rula din sens opus, condus de un bărbat de 32 de ani din oraşul Salcea.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani a acroşat buldoexcavatorul, după care s-a răsturnat pe cupolă în șanțul din partea dreapta al sensului său de mers, iar autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat în șanțul din partea dreapta al sensului Ilișești spre Suceava.

Din accident a rezultat rănirea a patru persoane din autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani din comuna Pârteştii de Jos şi a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani din oraşul Salcea, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de