Armata SUA a donat sute de echipamente de protecție pentru personalul medical sucevean.Flutur: E o mână întinsă pe care o apreciez. Mulțumesc Armatei americane că a fost astăzi la Suceava cu un gând bun și cu ajutoare concrete


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a întâmpinat, marți, o delegație de militari americani care a venit cu o donație de echipamente de protecție pentru personalul medical.

O delegație de militari americani condusă de maior Bradford Stark, ofițer Relații Bilaterale și sergent Alyssa Malott din partea Biroului SUA de Cooperare în Domeniul Apărării a însoțit o donație de kituri complete de protecție.

Kiturile sunt donate de Comandamentul European al Armatei SUA prin Programul de Asistență Umanitară.

 Donația s-a făcut către Direcția de Sănătate Publică Suceava care va distribui echipamentele de protecție personalul medical.

Gheorghe Flutur a declarat că este un gest frumos al armatei americane, un sprijin cu câteva sute de echipamente complete de protecție pentru personal medical și a menționat că Direcția de Sănătate Publică Suceava va hotărî unde vor fi trimse aceste echipamente.

„E o mână întinsă pe care o apreciez și de aceea am fost astăzi prezent aici. Cu acest prilej vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de Suceava, donatori, și mă gândesc la o listă întreagă de oameni de bine, de aici, din Suceava, care au donat multe lucuri pentru SJU Suceava pentru ceea ce am avut nevoie în perioada de pandemie”, a spus Flutur.

El a menționat că numărul de noi infectări nu este foarte mare, dar că autoritățile sucevene sunt în continuare în stare de alertă.

Președintele CJ Suceava și-a exprimat speranța într-o  calmare a situației și a menționat că de aceea eforturile autorităților trebuie să continue în această direcție.

„Mulțumesc Armatei americane că a fost astăzi la Suceava cu un gând bun și cu ajutoare concrete”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de