A smuls un stalp de telefonie si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Un angajat al unei exploatări forestiere din zona Ciocăneşti a smuls cu un utilaj un stâlp blocând parţial traficul pe drumul naţional DN 18, şi a plecat mai departe. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 11.55, inspectoratul a fost sesizat despre faptul că pe raza comunei Ciocăneşti, sat Botoş, a fost smuls din sol un stâlp ce aparţine reţelei Romtelecom, traficul pe DN 18, fiind blocat parţial.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, constatînd că cele sesizate se confirmă, stâlpul în cauză se afla pe sol, iar firele reţelei Romtelecom erau rupte prin smulgere.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în zonă se află o exploatare forestieră ce aparţine unei societăţi comerciale din judeţul Bistriţa Năsăud, iar în timpul operaţiunilor de încărcare a utilajului, unul dintre conducătorii auto a agăţat cu sistemul de încărcare stâlpul în cauză, după care a părăsit locul incidentului, necunoscându-se direcţia de deplasare a acestuia, fapt pentru care nu s-a putut stabilit care dintre angajaţi este autorul faptei.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorului.


Intră acum și în grupul de