Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că s-au finalizat lucrările de amenajare a zonei ANL Obcini: 220 locuri de parcare, noi accese la scările de bloc și o stradă refăcută total// FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri seara, că s-au finalizat lucrările de amenajare a zonei ANL din cartierul Obcini.

El a amintit că acest proiect s-a început cu înmânarea cheilor celor 80 de tineri, care au accesat criteriile ANL când a promis că vor fi aduse schimbări majore zonei prin lucrări de sistematizare rutieră și amenajare a noi locuri de parcare.

„Am promis și am făcut, săptămâna aceasta fiind finalizate, după realizarea locurilor de parcare, lucrările de reabilitare a str. Pictor Șerban Rusu Arbore și a trotuarelor”, a spus viceprimarul.

El a menționat că a fost turnat covor asfaltic pe 3.168 mp, a fost pavată o suprafață de 856 mp și s-au montat bordură mare pe 733 ml și bordură mică = 633 ml;

„Acum, sucevenii care locuiesc în blocurile ANL din cartierul Obcini, zona Metro, beneficiază de 220 locuri de parcare, noi accese la scările de bloc și o stradă refăcută total”,a declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de