Puternic incendiu într-o gospodărie din Doroteia generat de un cablu electric defect//FOTO


Intră acum și în grupul de

Mai multe construcții dintr-o gospodărie din localitatea suceveană Doroteia au ars în noaptea de miercuri spre joi într-un incendiu care a avut drept cauză un cablu electric defect.

Potrivit ISU Suceava, pompierii Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Doroteia din orașul Frasin.

               La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

               Incendiul a fost lichidat după o intervenție de trei ore a echipajelor de pompieri.

În incendiu au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp, bucătăria de vară, adăpostul de animale și depozitul de furaje pe o suprafață totală de 100 mp și s-au degradat învelitoarea din tablă, tavanul și pereții locuinței.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, iar din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de