S-au izbit in stalpii de retele electrice


Intră acum și în grupul de

Din cauza vitezei excesive doi şoferi s-au izbit sâmbătă, dimineaţă în stâlpii de pe marginea drumului. Potrivit IPJ Suceava, la ora 04.20, pe DN 17, în comuna Vama, C. GAVRIL, de 41 ani din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea un autoturism, într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă lovindu-se lateral de un gard şi apoi frontal de un stâlp E-on.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerului L. Mihai, de 18 ani, localnic.
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se probe biologice de sânge. Acesta purta centură de siguranţă.

Tot sâmbătă, la ora 06.40, pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, F. Dumitru, de 25 ani din comuna Pojorâta, în timp ce conducea un autoturism, după o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza vitezei şi a consumului de alcool, a pierdut controlul autoturismului, a intrat în derapaj, părăsind partea carosabilă, s-a izbit cu partea din faţă într-un stâlp al rețelei electrice.
Autoturismul a fost avariat în proporţie de 60% iar conducătorul auto, cât şi a pasagerul J. Gavril, de 25 ani, din comuna Pojorâta au fost răniţi.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de