Sofer de negasit, dupa ce a intrat cu masina intr-un sant


Intră acum și în grupul de

Un tânăr şofer a fost de negăsit după ce s-a accidentat intrând într-un şanţ. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 03.00, pe DC 27 în interiorul comunei Drăgoieşti, B. SORIN, de 22 ani, din oraşul Gura Humorului, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la schimbarea direcţiei de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă, prin partea stânga a sensului său de mers, intrând în şanţ.

În urma impactului conducătorul auto s-a accidentat, dar nu se afla la locul accidentului şi nici nu a putut fi găsit. Fiind contactat ulterior telefonic, B. Ion, tatăl conducătorului auto şi proprietar al autoturismului, acesta a relatat că fiul său a condus autoturismul şi cunoaşte că este plecat în municipiul Suceava la spital, fără a cunoaşte motivul sau împrejurările şi urmările accidentului rutier.

Potrivit poliţiştilor iniţial, şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nu i-au putut fi recoltate probe biologice întrucât nu a fost găsit la faţa locului şi nu s-a prezentat la vreo unitate sanitară.

Ulterior, B. Sorin s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului, însoţit de tatăl său, unde a fost testat cu alcooltestul rezultatul fiind negativ şi sancţionat contravenţional.


Intră acum și în grupul de